Loading...

Over mij

/Over mij
Over mij 2020-05-08T10:24:42+00:00
Wijnand Beemster

Wijnand Beemster

Wijnand Beemster. Aangenaam!

Mijn sales-ambities waren torenhoog. Alles voor resultaat. Rond het jaar 2000 had ik talloze trainingen gevolgd. Tot ik bij de zoveelste coach ineens een inzicht kreeg: het delen van je kennis, kunde en ervaring in sales is nóg gaver!

Dus startte ik in 2002 Salesgroei. Ineens kon ik collega-salesprofessionals helpen, enthousiasmeren en versteld doen staan van zichzelf. Dat voelde goed. Maar het allermooiste bleven de resultaten. Hún resultaten. Hun verkoopcijfers waren het keiharde bewijs dat mijn aanpak werkte.

Hier doe ik het voor
Dat is precies waarom ik na een training ook graag de opvolging verzorg. Dan kunnen we de salesprestaties maximaliseren en de methoden steviger in de organisatie verankeren. Bij sommige bedrijven loop ik al tien jaar mee. We houden grip op bewegende markten en blijven zo de concurrentie een stap voor. Daar doe ik het voor!

Hier ben ik ook trots op
Daarnaast bouw ik een band op met de mensen die het uiteindelijk doen. Ik ben partner; we gaan de uitdaging sámen aan. Hierbij opereer ik volledig objectief. Medewerkers vertellen mij van alles in vertrouwen. Regelmatig fungeer ik als katalysator tussen verschillende lagen binnen een bedrijf. Dat zorgt voor wederzijds begrip, reële verwachtingen en betere samenwerking.

Dit wil ik voor jou
Structuur. Grip op processen en organisatie. Duidelijkheid voor je salesteam: dit willen we bereiken en deze leidraad volgen we. Gemotiveerde medewerkers die de kans krijgen om zich te ontwikkelen en zich te onderscheiden. Wat uiteindelijk leidt tot betere bediening van je klant. Dus meer loyaliteit, hogere omzet en weer een verse dosis motivatie voor je salesmensen.

En zo bereik ik dat
Ik adviseer op basis van wat ik signaleer, zodat mensen zelf zien wat zij nodig hebben. Ik splits niemand iets in de maag. Dus stel ik kritische vragen. Bewustwording. Ondertussen analyseer ik. Waar in het bedrijf knelt het? Wat zijn de oorzaken? Geen symptoombestrijding aan de oppervlakte, maar een diepe, enerverende duik onder water, waar negentig procent van de ijsberg zich bevindt.


Morgen gaan we het beter doen dan vandaag!