Loading...

Training

/Training
Training 2020-05-07T13:53:01+00:00

Trainen van specifieke praktijksituaties

Vijzel de vaardigheden van je salesmedewerkers op. Zorg voor directe groei en ontwikkeling. Laat ze zich trots voelen. En motiveer ze!

Trainen betekent vaardigheden verbeteren. Nieuwe technieken aanleren. Scherper worden. Bij Salesgroei bestaat een training uit ongeveer 30 procent theorie en 70 procent praktijksimulatie.


Jouw salesmedewerkers leren onder meer:

  • hoe zij zich tot in de puntjes voorbereiden op een verkoopgesprek,
  • hoe zij slim inspelen op het gedrag van hun potentiële klanten,
  • hoe zij meer gesprekken afsluiten met een verkoopovereenkomst.


Na een training van Salesgroei gaan uw salesmedewerkers met de juiste tools en vaardigheden regelrecht op hun doel af.

– – –

Voorbeeld 1: Acquisitietraining
’s Ochtends met het salesteam theorie en oefenen, ’s middags meteen echte afspraken in agenda zetten. Uitstelgedrag killen! Een training die al meerdere malen heeft bewezen uitstekend te werken.

Voorbeeld 2: Praktijksimulatie
Eén keer per maand met de accountmanagers (bijvoorbeeld van verschillende vestigingen) bij elkaar komen. Speciaal op hun markt en situatie gericht schrijf ik een case. Die simuleren we voor elkaar. Elk team krijgt eigen uitgangspunten, gaat daarmee aan de slag en voert met mij het gesprek. De andere teams geven tips en tops. Perfecte manier om te leren in een veilige omgeving. Wat je in de praktijk nooit zou doen, kun je nu uitproberen! Volgende bijeenkomst starten met het bespreken van elkaars resultaten en acties.

– – –

“De eerste keer was best een beetje spannend, maar het is onwijs leuk en super leerzaam. We handelen nu een stuk zelfverzekerder!”