Loading...

Coaching van Wijnand Beemster

/Coaching van Wijnand Beemster
Coaching van Wijnand Beemster 2018-05-14T12:55:01+00:00

Wijnand Beemster is beschikbaar als coach voor zowel directies, accountmanagers als de binnendienst. Salesgroei streeft naar een structueel verbeterde situatie binnen uw bedrijf. Eerst wordt er een uitgebreide analyse gemaakt van de huidige situatie, waarna er intensief zal worden samengewerkt om structureel betere resultaten te behalen.

Coaching van directies

Heeft u last van tegenvallende salesresultaten? Salesgroei ondersteunt u graag met praktische tips en ideeën op het vlak van salesmanagement. De resultaatdoelstelling is dat u er binnen een verantwoord tijdsbestek zelfstandig mee aan de slag kunt gaan.

Eén van de behaalde resultaten van deze aanpak is een jaaromzetgroei van 15% bij een bedrijf in de automotive sector. Zijn dit resultaten waar u warm van wordt, neem dan snel contact op en daag Wijnand uit! Wijnand faciliteert, u presteert!

Coaching van accountmanagers

Wilt u de salesprestaties van uw accountmanagers eens grondig laten analyseren of vindt u dat uw accountmanager simpelweg te weinig klanten binnenhaalt? Wijnand Beemster helpt u graag om de resultaten van uw accountmanagers te verbeteren. Er zijn verschillende methodes denkbaar waarbij de dagelijkse praktijk voorop staat. Wijnand kan u helpen bij het schrijven van accountplannen, maar hij kan ook coachen bij klantbezoeken. Salesgroei streeft altijd naar TOPprestaties. Wilt u de lat hoger leggen? Neem dan contact op!

Coaching van binnendienst

De binnendienst speelt een belangrijke rol in het verkooptraject. Hier liggen vaak veel mogelijkheden om de sales te vergroten. Wijnand helpt uw bedrijf hier graag bij door bijvoorbeeld mystery calls/visits te doen. Achteraf zal er dan uitgebreid worden geanalyseerd welke kansen er zijn en hoe deze kansen verzilverd kunnen worden.

Contact

Wijnand Beemster verzorgt coaching op allerlei niveaus. Tijdens het eerste persoonlijke gesprek wil hij in samenwerking met u al tot minstens drie praktische ideeën komen die voor verandering binnen uw organisatie zorgen. Daag Wijnand uit en neem contact met hem op als u wilt weten hoe hij uw bedrijf kan helpen om een sprong omhoog te maken!